Är du vår nya medarbetare till vår fantastiska säljkår?

Solera Beverages Group är en av Nordens ledande dryckesimportör som specialiserat sig på vin, sprit, öl och andra drycker som drinkmixers. Vi har stor erfarenhet av den nordiska marknaden och arbetar intensivt med att utveckla nya och innovativa sätt att driva lönsam tillväxt för våra produkter, varumärkesägare och kunder.

Solera Beverages Group har sitt huvudkontor i Oslo, vi har även kontor i Stockholm och Helsingfors, vi har cirka 150 anställda och omsätter drygt 178 miljoner euro per år. Solera Beverages Group representerar en rad varumärken såsom Fever Tree, Peroni Nastro Azzurro, Accolade Wines, Bottega, Pilsner Urquell, Ginger Joe, Stolichnaya, Alexander Bonnet, Viña San Pedro m.fl.

Sista ansökningsdag 2021-04-17 Plats: Jönköping

Vill du jobba i en fartfylld bransch med många kundmöten?

Är du utåtriktad med driv som söker ett bolag med stark position på marknaden?

Kombinerar du intresse för dryck och mat med känsla för affärsrelationer?

– Då har vi ett spännande erbjudande!

Hos oss får du ett utmanande arbete i en positiv och dynamisk miljö. Du kommer få jobba med marknadsledande produkter och även en bred portfölj av både vin, öl, sprit och drinkmixers.

Vi söker en relationsskapande Account Manager med stort intresse för att göra affärer och känsla för att bygga och stärka relationerna med befintliga kunder samt utveckling av potentiella kunder.

Du kommer att ingå i vår Restaurangsäljkår och utgå ifrån ett hemmakontor med placering i Jönköpingsregionen. Distriktet är Linköping, Jönköping, Kalmar, Borås, Växjö och kommer kräva en del resor och övernattningar i tjänsten.

Som Account Manager rapporterar du till Regional Försäljningschef.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som Account Manager krävs att du är en genuin lagspelare där din personlighet är avgörande. Du förväntas besöka dina kunder regelbundet, på den tid på dygnet krögare, barchefer och sommelierer är på plats. Du är förtroendeingivande, handlingskraftig men samtidigt ödmjuk och prestigelös. Genom ett personligt och affärsmässigt engagemang skapar du rätt förutsättningar för att utveckla ditt distrikt. Precis som oss har du stor passion för mat och dryck.

Kvalifikationer:
– Erfarenhet av uppsökande försäljning till B2B kunder.
– En befattning inom hotell och restaurangbranschen med resultatansvar. (Meriterande)
– Eftergymnasial utbildning inom försäljning, ekonomi eller marknadsföring.
– Fördjupade kunskaper om öl, vin och sprit. (Meriterande)
– Körkort.

I denna rekryteringen samarbetar Solera Sales AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501. Ansök via www.finnvedensaljkraft.se

Välkommen in med din ansökan!