Chile

Indomita

Chile / Central Valley

Indomita grundades 2001 och har sedan sin start haft som mål att skilja sig ifrån andra producenter i Chile genom deras kvalité. Med detta i åtanke så producerar dom idag enbart röda viner ifrån Maipo Valley och vita viner ifrån Casablanca. Två av Chiles absolut bästa områden. Alla druvor är handplockade med omsorg och vinerna tillverkade med traditionella metoder.

Hos Indomita gör man tre olika kvalitetsviner; Variedad som är tankjästa druvrena endruvsviner från vingårdar fördelade över hela Central Valley, Selected Variedad som är ett urval viner från de bästa specifika vingårdarna och Reserva, som är en selektering av vin från de bästa enskilda lägena i firmans bästa vingårdar. Beroende på vin och årgångens kvalitet, ligger skördeuttagen på fyra till elva ton per hektar.

Indomita äger mer än 500 hektar vinodlingar i Maipo där de odlar Cabernet Sauvignon, Merlot, Carmenère, Pinot Noir, Syrah, Chardonnay, Gewürztraminer och Sauvignon Blanc. Det moderna vineriet byggdes 2001 och har ståltankar vars kapacitet uppgår till fyra miljoner liter. Vineriet har dessutom en källare, byggd i kullen som vineriet står på, som omfattar 2 000 ekfat om 225 liter.

Produkter från Indomita

Inga drycker tillgängliga.