Danmark

Royal Unibrew

Danmark / Faxe

Grundades 1989 då Jyske Bryggerier (Ceres, Urban och Thor) fusionerades med Faxe bryggeri och bytte i maj 2005 namn till Royal Unibrew

Royal erbjuder en smakresa som tar dig rakt in i hjärtat av Köpenhamn. Varje klunk är som att gå längs de livliga gatorna i Nyhavn eller utforska de charmiga kvarteren i Christianshavn. Det är en upplevelse som fångar den unika atmosfären och själen i den danska huvudstaden.

Royal är stolta över att föra vidare den stolta traditionen av dansk bryggning med våra unika recept och noggrant utvalda ingredienser. Varje droppe bär på århundraden av hantverk och kunskap, vilket resulterar i en öl av absolut högsta kvalitet.

Anarkist är vår spjutspets när det kommer till hantverk. Det låter som en självklarhet när man hör namnet Anarkist, men det är det som är själva kärnan i Anarkist. Anarkistbryggeriet är rebeller, och hela deras existens handlar om att våga utforska nya smaker. De är motsatsen till det tråkiga och generiska, och passar såväl konnässörer som de som är nyfikna på något nytt.

Andra producenter från samma land: