Lettland

Stoli Group

Lettland

Stoli Group är ett av världens ledande företag inom den globala spritvärlden. Med ett brett och tillgängligt premium till ultra-premium sortiment kan man med stor stolthet erbjuda extraordinära produkter och minnesvärda upplevelser. Med kontroll och översikt över processen från produktion till distribution för flera välrenommerade varumärken runt om i världen kan man erbjuda en genomgående hög kvalitet för en mängd spritsorter och råvaror.

Stoli Vodka är grundstenen, men med en betydande expandering och förändringsbenägenhet inom Stoli Group har premiumiseringen tagit ytterligare fart för Varumärken som Bayou Rum, Cenote Tequila, Kentucky Owl Bourbon, Wiseman Whiskey och Tulchan Gin.

I över 35 år har man varit och fortsätter att vara en stark och tydlig röst för LGBTQ+ och har en uttryckt vision och ett gediget arbete för att bekämpa sociala orättvisor och miljöproblem världen över.

Stoli Vodka är världsledande i sin genre och innehar fler än 100 utmärkelser från de mest internationellt renomerade tävlingarna i världen.

Produkter från Stoli Group

Inga drycker tillgängliga.