Storbritannien

Tom Savano Cocktails

Storbritannien

Tom Savano är ett modernt, oberoende dryckesföretag som grundades av James Kerslake 2018. Efter många år inom finansbranschen valde James att lämna hedgefonder och investeringsmarknaden bakom sig för att utforska och fokusera sitt entrepenörsskap inom cocktail, hantverk och resor.

Kärnan av Tom Savano drivs av kreativitet och ett ständigt sökande efter upplevelser, äventyr och nya upptäckter. Alla våra skapelser har inspirerats av de olika platser vi har besökt men också av de människorna man har träffat och ser fram emot att lära känna. Det är tack vare en bra mix av kulturer och livserfarenheter som deras cocktails berättar en historia och ger produkterna djup och komplexitet. Alla är välkomna på en Tom Savano-fest.

Varje sipp av Tom Savano är minnen i flytande form och återspeglar de vackraste ögonblicken och de härligaste äventyren så att man kan uppleva och njuta av de när man vill. Man använder bara de bästa ingredienserna från partners som delar passionen för hantverket som är cocktails och drinkar. James och hans team tillbringar månader, ibland till och med år för att skapa de kombinationer som gör att varje drink unik och exceptionell. Världen behöver fler vackra cocktailögonblick.

Andra producenter från samma land:

Produkter från Tom Savano Cocktails

Inga drycker tillgängliga.